Pat ziemā borščs būt tikpat aromātisks un piesātināts kā vasarā, pateicoties universālai piedevai

Izmantojot šo recepti varēsi uz galda pasniegt boršču jebkurā gada laikā. Turklāt tas palīdzēs nākotnē ietaupīt laiku un finanses.

Sastāvdaļas:

3 kg bietes
Pa 1 kg notīrīti burkāni, sīpoli, tomāti un saldie pipari
Glāze cukurs
Glāze augu eļļas
4 ēdamkarotes sāls
100 ml etiķis

Pagatavošana:

Sākumā notīri un nomazgā visus dārzeņus. Pēc tam sagriez sīpolu pusgredzenos vai smalkāk. Bietes un burkānus sarīvē uz rupjas rīves. Tomātiem izgriez serdi un sagriež pusgredzenos. Vai izlaid tos caur gaļas mašīnu, nenoņemot mizu. Visus dārzeņus ieliec katlā un pēc kārtas pievieno visas garšvielas.

Visu kārtīgi samaisi un liec uz plīts. Tiklīdz parādās liels daudzums dārzeņu sulas, ir vērts palielināt temperatūru un vārīt 25-30 minūtes. Gatavā boršča piedeva jāievieto sterilās burkās. Gatavojot boršču, šī piedeva jāpievieno vien 10-15 minūtes pirms ēdiena gatavības.

Labu apetīti!

avots: zaya.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment